Juniorjaink egy lépéssel közelebb a bajnoki címhez


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombaton junior csapatunk azt a Kecskeméti csapatot fogadta, akik idegenben ősszel elraboltak a fiúktól 1 pontot.

Az első gólt a vendég csapat szerezte meg, de erre egyből jött is a válasz. Két pontatlan békési befejezés miatt, azonban csak a 9. percben vette át a csapat a vezetést 6-5-s eredménnyel. Ezután volt egy 4-0-s szériája a BFKC-nak, amivel közé is tette a félidei különbséget. Így az első 30 perc elteltével 14-9 volt a mérkőzés állása. Ezt az eredményt a második játékrészben, csak növelni tudták a fiúk, fiatalabbak is pályára léptek. Bravúros megoldásokkal, az utolsó percben kettős ember hátrányban egy dupla kínai figurával szerezték meg a fiúk a 33. gólt.

Békési FKC - Kecskeméti TE 33 - 22 (14-9)

BFKC: Styop M., Földesi B., Felföldi G. 2, Gulyás E., Szabó P., Kánya L. 3, Fedor B. 2, Csige Z., Szász B., Teleki L. 1, Domokos I. 7, Sipeki L. 4, Szőnyi P., Szilágyi D. 6, Karács M. 4, Szudár Cs. 4.

KTE legjobb dobói: Horváth A. 6, Gyárfás M. 5, Ledacs-Kis R. 4.

Kádas László (edző): "Jó védekezés, látványos gólok, biztos győzelem. Ismét tettünk egy nagy lépést a bajnoki cím irányába.

Gratulálunk junior csapatunknak!

8 pont előnnyel vezetik tovább a tabellát, jövő héten viszont a 2. helyen álló Pler ellen lépnek pályára a fiúk. Reméljük sikerül pontot hozni majd Pestről.

A Ziccer rejtvény nyertese: Soós Erika Lilla békési lakos.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!