Továbbra is az ELŐRE NKSE támogatója az AutoMobil Körös KFT


Az AutoMobil Körös Kft. támogatói szerződést hosszabbított az Előre NKSE csapatával

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata a napokban 2015. június 30-ig meghosszabbította támogatói szerződését az AutoMobil Körös Kft.-vel, így a békéscsabai autókereskedés az új idényben is a lila-fehér csapat kiemelt támogatója lesz. Az AutoMobil Körös Kft. egy évvel ezelőtt lépett be az Előre NKSE támogatói körébe, a szerződéshosszabbítás a kölcsönös elégedettséget és az eddigi eredmények elismerését is jelzi. Az új idényben az AutoMobil Körös Kft. immáron kiemelt támogatóként lesz jelen a csapat életében, a cég emblémája megjelenik a csapat felszerelésén is.

Az AutoMobil Körös Kft. 2013. nyarán nyitotta meg márkakereskedését Békéscsabán, a Szarvasi út 74. szám alatt, amely a Volkswagen személy- és haszongépjárművek, a Skoda, a Seat és a Suzuki személygépkocsik békéscsabai értékesítési és szervizpontja lett. Tavaly nyáron új cég jött létre, de ez nem minden előzmény nélkül történt, hiszen a kereskedés több évtizedes hagyományokra tekint vissza. Az AutoMobil Körös Kft. az elmúlt egy évben számtalan dolgot megtett, hogy ismertségét növelje, de még sok teendő vár a cég munkatársaira.

A békéscsabai márkakereskedés menedzsmentje is úgy ítéli meg, hogy kiemelten fontos az ügyfelek elégedettsége. Ennek jegyében több olyan döntés is született, amelyek pozitív fogadtatásra találtak a partnerek körében és hozzájárultak a forgalom növekedéséhez. Hatalmasat lépett előre a szerviz is, mely teljes körű szolgáltatást biztosít.

Az AutoMobil Körös Kft. számára fontos a hatékony marketing, már eddig is sokat tettek ezen a területen, de ezt fokozni kívánják a jövőben. Részt vesznek kiállítóként különböző rendezvényeken, saját honlapot, Facebook oldalt alakítottak ki, folyamatosan fejlesztik társadalmi és üzleti kapcsolataikat. A cég marketingkoncepciójába jól illeszkedik az Előre NKSE támogatása, az együttműködés révén a vállalkozás növelni tudja regionális ismertségét és lehetősége lesz potenciális új partnerek megszólítására is.

A Felek több területre kiterjedő, aktív együttműködést szeretnének kialakítani, és olyan akciókat is terveznek, amelyek keretében az Előre NKSE szurkolói jobban megismerhetik a márkakereskedés szolgáltatásait.
A cég Weboldala a www.autokoros.hu cím alatt érhető el.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!