Izsó Gábor az önkormányzati választásokról


Izsó Gábor, a FIDESZ, a KDNP és a Jobboldali Összefogás által jelenleg is támogatott békési polgármester jelölt sajtótájékoztató keretében beszélt régi-új csapatáról, akikkel közösen méretik meg magukat az őszi választásokon.

A jelenlegi polgármester a jelöltekkel kapcsolatban elmondta:

A team összetétele hűen tükrözi az őt támogató politikai és társadalmi szervezetek értékrendjét. Így pártok és civil szféra egyaránt jelen van ebben a közösségben.

A jelöltek kiválasztásánál az elmúlt nyolc év munkája alapján egy a régi képviselő csoportra építkező ám megfiatalodott csapat állt össze, akik a folytonosságot jelenítik meg Békés közéletében.

A leendő képviselők mindegyike saját szakmájában is elismert, ugyanakkor a városért is tenni tudó, tenni akaró lokálpatrióta. Van köztük pedagógus, sportszakember, orvos, mérnök, közgazdász, igazgató, vállalkozó, szociális szakember és egyszerű munkásember is. Izsó Gábor a csapat újoncait külön is a békésiek figyelmébe ajánlotta. Összességében elmondható, hogy nőtt a gazdasági szakemberek, vállalkozók aránya, mellyel a munkahelyteremtésnek szeretnénk új lendületet adni.

Az eseményen jelen volt Dankó Béla, Békés kormánypárti országgyűlési képviselője, aki Izsó Gábor szavaira reagálva elmondta: örömmel fogadta a bejelentést, hiszen Békésen egy évek óta kipróbált, rutinos csapat indulhat a választáson Izsó Gábor vezetésével.

Többségüket személyesen is ismerve a honatya kifejtette, hogy a jelöltek személye biztosíték és garancia a kormányzati politika hatékony békési képviseletére.

Az újonc fiatalokról, gazdasági szakemberekről szólva Dankó Béla leszögezte: mind a dinamizmus, mind a fejlesztési tervek szakszerű kivitelezése fontos eleme minden modern település jövőjének.

Az előttünk álló ciklus meghatározó eleme a fejlesztést elősegítő pályázati munka és városgazdálkodás. Ezért támogatja a most bemutatkozó csapatot, majd sok sikert, jó munkát kívánt Izsó Gábor polgármester úrnak és valamennyi jelöltnek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!