Formáld a tested a Fecó Fitnessben! Ebben segítünk:


Megjelent: 2014 Augusztus 4. ( Hétfő ) 10:52
Módosítva: 2015 November 22. ( Vasárnap ) 15:13
Szolgáltatásaink:

- Női-Férfi konditerem erőgépekkel és kardiógép parkkal!

- Spinning csoportos óra!

- Flabélos!

- G-flex és TRX csoportos óra!

- Coffe Love Szolárium!

Ha kezdő vagy és még soha nem jártál konditerembe akkor gyere el és mi szívesen látunk és segítünk céljaid megvalósításában!

Feco Fitness & Body Stúdio Békés

Rózsa u. 15.

Tel.: 06/20 20 34 311

Nyitva tartás:

H-P:13:00-21:00-ig

Szo: 13:00 - 17:30-ig

KÖVESD A FECÓ FITNESST A FACEBOOKON IS!

Mit takarnak szolgáltatásaink? Ime egy kis részletesebb bemutatás:

Spinning csoportos óra

11 kerékpár egyikén olyan foglalkozásokon vehetnek részt, amely nem csak egy általános program, nem is versenysport, hanem inkább egy olyan személyre szabott edzés, amely páratlan fittségi eredménnyel jár. A leglátványosabb fogyást ezzel az edzés formával érhetjük el.

G-flex és TRX csoportos óra

Csoportos funkcionális edzés. A saját testsúlyunkat használva fejtől a bokáig megdolgoztatunk minden izomcsoportot.
Az órán rengeteg zsírégető és erősítő gyakorlatot alkalmazunk kombinálva, amivel párhuzamosan gyorsan fejlődik az egyensúlyérzék és a koordináció. A vendégek a bemelegítés után gondosan összeállított elemekből gyakorlatsorokat végeznek edzői irányítás alatt.

Flabelos:

Napjaink legnépszerűbb alakformáló készüléke. 10 perc egy 45 perces edzésnek felel meg, átöltözést nem igényel.

Emelet rengeteg az egészségre gyakorolt jótékonyhatása. Rendszeres használatával nagyon hamar érezhető és látványos eredményeket érhetünk el. Nőknek, férfiaknak és idősebbeknek egyaránt ajánlható!

Ne maradjon otthon, Két FLABéLOS GÉP várja kedves vendégeinket! Együtt edzhet, formálhatja testét párjával, barátnőjével, barátjával... Próbálja ki a népszerű FLABéLOS vibrációs testedző gépet!

Melyek a FLABéLOS hatásai, és milyen területeken alkalmazható?

Mivel az egész testet, az összes izmot és eret stimulálja a testvibráció, ezért számos pozitív hatással rendelkezik, és többféle területen alkalmazható sikerrel.

 Megerőltetés nélküli, kellemes közérzetet biztosító és eredményes kardiovaszkuláris edzést tesz lehetővé.

 A pulzus és az anyagcsere felgyorsításával javítja és gyorsítja az emésztést. Ennek köszönhetően gyorsabban égnek el a kalóriák, még az edzéseken kívül is!

 Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!

 A hölgyek számára hatékony fegyver a narancsbőr (cellulit) elleni harcban, nagymértékben segíti a szép testtónus elérését.

 Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését. A megfelelő hatás eléréséhez fontos a megfelelő folyadékbevitel!

 Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.).Növeli az izmok munkabírását és erejét, javítja az izmok tónusát és rugalmasságát.

 Hatékonyan segít megállítani az elsősorban a mozgás hiányából fakadó csonttömeg-vesztést.

 Enyhíti a heveny és idült derékfájást, erősíti a gerinc melletti izmokat, amivel segít megelőzni a gerincbántalmakat.

 Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint.

 Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

 Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze, és mindez megerőltetés nélkül lehetséges.

 Segítséget nyújt a stressz leküzdésében: csökkenti a stresszhelyzetben kibocsájtott stressz hormon (kortizol) szintjét. A stresszreakciók terhelést jelentenek a szervezetünk számára, és a tartós stressz nem múlik el nyomtalanul, szív- és érrendszeri panaszokhoz vezethet.

 Inkontinencia problémák kezelésére és megszüntetésére.

 Beindítja a szervezetet: növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!