Sikeres nyílt BFKC edzés


A tegnap délután folyamán nyílt edzést tartott a Békési FKC felnőtt csapata. Az egyesület célja ezzel az volt, hogy megismerje a város a mostani csapatot. Túl nagy változáson nem ment át a csapat, több fiatal tehetség is érkezett a klubhoz.

18 órakor felsorakozott a csapat, Kádas László vezényletével. Eközben Polgár Zoltán pár szóban köszöntötte a megjelent és beszámolt pár dologról.

- Megtiszteltetés, hogy ennyien eljöttek nyílt edzésünkre. Ám nem mintha a többi edzésünk nem lenne bármikor megtekinthető, de ezen edzés keretein belül hivatalosan is üdvözölném Kádas Lacit, a felnőtt csapat új edzőjét. Emellett nagyobb változáson nem ment át csapatunk. Három felnőtt korú játékos távozott a csapattól, ennek ellenére az érkezők között csak egy rutinos játékos jött, de az nem más, mint Cifra Tibor. Tibi haza tért szülővárosába játszani, emellett tanítani is fog a gimiben. Mint látják sok fiatal arccal egészült ki csapatunk. Célunk, hogy fiatalodjon a társaság és egy lendületes gyors csapat épüljön ki. Emellett olyan képzést kapnak, amivel szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni - mondta Polgár Zoltán.

Ezután Kádas László szólt pár szót a megjelentekhez és csapatához.

- Köszönöm az üdvözlő szavakat. Örülök, hogy ennyien megjelentek. Mint Zoli is elmondta célunk az, hogy lássák hogyan zajlik a munka két hete a csapatnál. A fiatalabbak, akik nem dolgoznak napközben azokkal edzünk délelőttönként is, amikor lehetséges, ez általában heti 3-4 délelőtti edzés. Emellett délutánonként heti ötször edzünk. Nem gyerek játék, amit nap, mint nap elvégeznek a fiúk. Kőkemény munka folyik minden edzésen, aminek reméljük a szezonban meg lesz az eredménye. Mindennap várjuk az érdeklődőket az edzéseinken. Szeretnénk egy szerethető csapat lenni, ám tudjuk ahhoz, hogy szeressenek egy csapatot itt Magyarországon, annak a feltétele a győzelmek. Remélem egy ilyen csapat tudunk lenni majd a szezonban és minél többen kilátogatnak majd rendezvényeinkre - mondta Kádas László.

Ezután a felsorakoztatott csapatát bemelegítette az edző, különböző ügyességi gyakorlatokkal, alapmozgásokkal. Majd labdával csoportos kapura lövéseket végeztek egyénileg, csoportokban, ahogy az adott feladatokat diktálta a mester. A végén a közönség egy lendületes egymás elleni játékot nézhetett meg, rengeteg gyors támadással. Végül a jól megszokott lazítással zárták a napot a fiúk.

További sikeres felkészülést kívánunk a csapatnak.

A felkészülési mérkőzések pontos időpontját a holnap nap folyamán fogjuk közölni.

Tételek: 1 - 20 / 107 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!