Hasznos felkészülési mérkőzés


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Péntek este második felkészülési mérkőzését játszotta a Békési FKC. Pick Szeged U23-as csapatát fogadta a Békés.

Nem sikerült elkapni a fonalat csapatunknak az első pár percben a 7. percben 1-5-re vezetett a tiszaparti csapat. Ekkor viszont ők kértek időt, ami jót tett csapatunknak és sikerült zsinórba 3 gólt is szerezni. Elég hullámzó volt a mérkőzés többször volt mindkét csapatnak nagyon jó szériája. A félidőben 14-16-ra vezetett a Szeged. Kádas László edző folyamat forgatás alatt tartotta csapatát, mindenki kapott ismét bizonyítási lehetőséget. Végül is ezek a meccsek pont erre valók, hogy mindenki tudjon játszani, ne csak pár perceket és éles játékban is még jobban össze tudjon kovácsolódni a csapat. Emellett próbajátékos is részt vett a mérkőzésen Pál Ádám személyében, aki most találkozott először a csapattal.

Békési FKC - Pick szeged U23 26-34 (14-16)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Kardos R. 1, Cifra T. 5, Kopcsák J. 4, Kovács A. 2, Gazsó P. 2, Domokos I. 1, Pál Á. 4, Molnár S. 5, Fedor B. 1, Felföldi M. 1, Szőnyi P., Kánya L., Teleki L., Polgár T., Murányi B., Brezovszky P., Karács M.

Pick legjobb dobói: Patyi Z. 7, Mezei R. 5, Fekete B. 5, Kovács M. 5.

Kádas László (edző): "Jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés. Nagyon sok jó dolgot láttam. Mindhárom kapusunk jó formában védett. Időnként csak Vas Sanyi barátom technikai vezető tevékenysége ütötte meg az NBI/B-s szintet."


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!