Jól sikerült a KÖRTE teljesítménytúrája!


Megjelent: 2014 Augusztus 19. ( Kedd ) 11:38
Módosítva: 2014 Augusztus 20. ( Szerda ) 15:47
Szép számban jelentek meg kerékpárosok a KÖRTE egyesület által rendezett teljesítménytúrán - Szombat Ilona beszámolója és felvételi a Békés Mátrixon!

A túrázók többsége környékbeli településekről érkezett, és Békés városából is jelentek meg páran. Említésre méltó azonban, hogy távolabbi helyekről, pl.: Székesfehérvárról is vonzott ide bringásokat a meghirdetett túra. A nevezők reggel 7 órától indulhattak neki a 90, 55 és 35 km-es távoknak.

Az útvonalakon a résztvevők egy térkép és itiner alapján tájékozódtak. Néhányan hihetetlen gyorsasággal száguldottak végig a megadott szakaszokon.

Volt, aki 3-4 óra alatt teljesítette a 90 km-es távot. Ilyenkor minden kerékpáros saját magának határoz meg egy célt, ugyanis itt nem a gyorsaság a lényeg, hanem a táv teljesítése.

Az idő derűs volt, viszont néhány helyen (pl.Köröspart) kissé nehezebb volt a közlekedés az elmúlt napokban lehullott csapadék mennyisége miatt. Ennek ellenére a terep bejárását követően szinte mindannyian pozitív élményekkel gazdagodtak.

Tételek: 1 - 20 / 44 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!