Csöppenj Erdélybe 4 napra!


Az erdélyi Gyergyószentmiklós lesz az idei Kolbászfesztivál vendégvárosa. Székelyföld északkeleti csücskében, a Gyergyói havasok lábánál fekszik egy hamisítatlan város: Gyergyószentmiklós.

A vendégváros a székelyek életének meghatározó állomásaként számon tartott falurendszerből tovább fejlődött település hangulatát, szokásait, mindennapi életének legjellegzetesebb pillanatait varázsolják a Csabai Kolbászfesztivál helyszínére négy napon át. A város kiemelt hangsúlyt kap a rendezvényen: Gyergyószentmiklós polgármesterének köszöntője, kiállítások, különleges ízek, barátságos vendéglátás valamint kulturális és szabadidős programok tárházával találkozhatnak az érdeklődők. A fesztiválon fellép a népszerű erdélyi zenekar, a Bagossy Brothers Company is.

A Gyergyószentmiklósért Turisztikai Iroda közreműködésével bemutatják a közönségnek, hogy mire is számíthat a turista, ha a székely kalandvárosba látogat, hiszen a sziklamászástól a barlangászásig, a medveleséstől a gyalogos vagy lovas túrákig számos kaland várja a Gyergyószentmiklósra látogatókat. A Csabai Kolbászfesztiválon Gyergyószentmiklós standja a Mokry Sámuel nagysátorban a színpad mellett várja a kíváncsi vendégeket.

www.csabaikolbaszfesztival.hu

www.facebook.com/kolbaszfesztival

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!