A szezon első győzelme


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombat este a MOL-Pick Szeged U23-as csapatát fogadta a Békési FKC a Békés Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzés első gólját a vendég csapat szerezte, ám Cifra Tibor egymás után négyszer is bevette a szegedi kaput és értékes góljaival a 8. percben már 5-3-re vezetett a Békés. A félidő további részében felváltva dobálták a gólokat a csapatok. A 19. perctől viszont egy 10 perces gólcsend volt a mérkőzésen, 11-9-es eredmény mellett. Végül a 28. perctől békési gólokkal 13-9-re módosult a mérkőzés eredménye a szünetre. A második félidő elején ismét jól elkapták a fonalat a fiúk és a 11. percben már 18-11-re vezetett a Békés, sikerült megtartani a mérkőzés végig az előnyből, végül 26-20-as eredménnyel megszerezte a Békési FKC felnőtt csapata az első győzelmét a 2014/2015-ös szezonban.

Békési FKC - MOL-Pick Szeged 26-20 (13-9)

BFKC: Domokos D., Balán R., Styop M., Molnár S. 5, Feldföldi G., Kovács A. 1, Gazsó P. 2, Cifra T. 11, Kopcsák J. 2, Polgár T., Kardos R. 2, Horvácki M. 1, Domokos I. 2, Szilágyi D., Fedor B., Kánya L.

Pick legjobb dobói: Fekete B. 4, Sztojanov 4, Magyar D. 4

Kádas László (edző): "Jó védekezés, tudatos, ötletes támadójáték, férfias küzdelem, magabiztos győzelem."

A hétvégén ismét itthon lép pályára csapatunk a Mezőkövesdi KC U23-as csapata ellen október 18.-án (szombat) 18 órától. Junior mérkőzés nem lesz.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!