Budapest Bank: nyolc éve Békéscsabán


A Budapest Bank békéscsabai Bankműveleti Központja működésének nyolc évében számtalanszor bizonyította, hogy elkötelezett a város és a helyi közösség mellett, és a gazdasági életben betöltött szerepén túl társadalmi szerepvállalásával is hozzájárul a helyi közösség fejlődéséhez.

Az elmúlt évek során a bank összesen közel 150 millió forintot adományozott sport-, oktatási- és kulturális célok támogatására, békéscsabai programok megvalósítására. Ennek jegyében immár nyolcadik éve támogatja az egyre ismertebbé és népszerűbbé váló Kolbászfesztivált is, ahol mindaz a vendégszeretet és vidámság jelen van, amelyről Békéscsabát ismerjük.

Közvetlen légkör és jó hangulat jellemzi a Bankműveleti Központot is, amely mára a térség egyik legnépesebb munkahelyévé vált: több mint 30 munkakörben összesen mintegy 800 főt foglalkoztat, többségében békéscsabaiakat és környékbelieket. A Központban folyamatosan várják az érettségizett vagy diplomás, pályakezdő és tapasztalattal rendelkező álláskeresők jelentkezését. A Budapest Bank stabil, hosszú távú megélhetést, valamint folyamatos továbbképzési- és karrierlehetőséget biztosít a munkavállalóinak. Az újonnan csatlakozókat modern, jól felszerelt környezet, és fiatalos, pezsgő munkahely várja.

Aktuális állásajánlatainkért keresse fel a budapestbank.hu/karrier oldalt!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!