Két fiatal békési férfit keresnek a rendőrök!


A Rendelőintézetnél ütköztek egy kerékpárossal

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 04010/1866/2014.bü. számon eljárást folytat egy 2014. október 10-én 7 óra 15 perc körüli időben Békésen történt közúti közlekedési baleset ügyében. A József Attila utca 2. szám előtt az orvosi rendelő Élővíz-csatorna felőli oldalán egy világoskék színű, nagyobb kerekű, régebbi gyártmányú motorkerékpáron utasával közlekedő férfi összeütközött egy kerékpáros nővel. A két fiatal motoros férfi a baleset után a biciklis nőt felkísérték az orvosi rendelőbe, majd az adataik hátrahagyása nélkül elmentek. A történteknek szemtanúja volt egy kerékpáros hölgy is, aki a baleset pillanata előtt feltehetően az édesanyját figyelmeztette az érkező motorosról, hogy össze ne ütközzenek.

A motort vezető férfi személyleírása:

  • 16-18 év körüli, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, 75 kg körüli fiatal férfi, aki zöld sportcipőt, zöld halásznadrágot és rövid ujjú pólót viselt. A haja két oldalt fel volt nyírva, a fejtetőn felfele zselézve állt.

A motoros utasának személyleírása:

  • 18 év körüli, kb. 185 cm magas, erősebb testalkatú, 85 kg körüli fiatal férfi, aki rikító-zöld sportcipőt, szintén halásznadrágot és rövid ujjú pólót viselt. A haja két oldalt fel volt nyírva, a fejtetőn felfele zselézve állt.

A rendőrség ismételten kéri, hogy a motor vezetője és utasa, illetve a kerékpáros szemtanú, vagy akik érdemi információval rendelkeznek a történtekről, a körülmények tisztázása érdekében jelentkezzenek a Békéscsabai Rendőrkapitányságon. Bejelentéseiket telefonon is megtehetik a kapitányság 06 66/523–700-as számán, valamint a 107-es és a 112-es segélyhívókon, ahol a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket. Emellett az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es "Telefontanú" zöld számát hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig is lehet tárcsázni.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!