Nagyon hangos lesz!


A Csabai Kolbászfesztivál egyik médiapartnere, Békés megye legnagyobb rádiós hálózatának csapata idén mintegy 20 rendezvényen vett részt aktívan, ahol a jól ismert a Rádió1-es felfújható óriás hangfal körül élő kívánságműsor keretében szolgáltatták a talpalávalót és teremtettek forró hangulatot.

Az fesztiválszezon következő állomása mi is lehetne más, mint a 18. Csabai Kolbászfesztivál!?! A több mint százezer látogatót vonzó rendezvényen négy napon keresztül találkozhattok a helyi rádiózás közkedvelt személyiségével, Oszlács "Oszi" Norberttel is, aki műsorvezetőként szokásához híven vidám hangulatot varázsol a rendezvény helyszíneire, például a kolbászkészítő versenyek alatt. A megye egyik legismertebb hangja számára ez korántsem ismeretlen feladat, hiszen az ifjú műsorvezető eddig több mint 150 rendezvény házigazdája volt, és olyanoktól tanulta a szakma csínját-bínját, mint Rákóczi Feri, akivel egy rádióban kezdte pályafutását, és azóta is jó barátságot ápolnak.

A Rádió 1 Békés megyei hálózata a megye nagyvárosaiban mért adatok alapján a teljes célcsoportban (15-59), a legnagyobb, leghallgatottabb rádió hálózat lett. A Rádió 1 esti mixműsora, a Disco*s Hit minden este 20-24 óra között hallható, házigazdája az ország legismertebb DJ-je, Bárány Attila, állandó kollégái Hamvai P.G. és DJ.Junior! A portfólióba tartozó, szintén közkedvelt Mega Rádió pedig az idősebb korosztály nagy kedvence, kizárólag a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel – köztük a kolbászfesztiválon is fellépő zenekarok legjobb dalaival – a nap 24 órájában. A Mega Rádió őszi nagy durranásaként elindult a Boros Mega Voga című országosan nagy sikert arató reggeli műsor.

Hallgasd a kolbászfesztivál slágereit a rádióban, és töltsük együtt hangosan a Csabai Kolbászfesztivált!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!