Magabiztos győzelem képekben


Szombaton ismét itthon lépett pályára csapatunk, a tabella alján elhelyezkedő, Mezőkövesdi KC U23-as csapatát fogadta. Az első perctől kezdve kézben tartotta a mérkőzés irányítását a Békési FKC. A 11. percben már 6-3-ra vezettek a fiúk, ekkor a Molnár Ferenc kövesdi edző időt kért. Ez nem törte meg csapatunk lendületét, a félidő további részében tartották előnyöket, így az első 30 perc végén 14-10-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészt nagyon jól kezdte a Békési csapat, a az 5. percre 18-10-re növelték előnyüket. A mérkőzés végéig sikerült megtartani ezt a különbséget a fiatal kövesdi csapat ellen. Kádas László pár perc lehetőséget adott a fiataloknak is, akik gólokat is szereztek.

Békési FKC - Mezőkövesdi KC U23 29-20 (14-10)

BFKC: Domokos D., Styop Mi., Balán R., Molnár S. 4, Kovács A. 4, Kopcsák J. 1, Cifra T. 6, Domokos I. 3, Gazsó P. 2, Polgár T., Kardos R. 5, Horvácki M. 1, Fedor B., Kánya L., Szilágyi D., Felföldi G.

Kövesd legjobb dobói: Horváth L. 4, Kovács B. 4, Kovács P. 4.

Kádas László (edző): " Magabiztos, jó játékkal sikerült győznünk. Biztos vezetésünk tudatában a fiataljaink is pályára léphettek, akik nem okoztak csalódást."

Gratulálunk a csapatnak, a tabella 10. helyét foglalja el jelenleg csapatunk!

Tételek: 1 - 20 / 88 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!