Nevelési értekezlet


Forrás: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola
Helyszin: Békés, József Attila u., 12
"Az intézményvezetők és pedagógusok pedagógiai-szakma ellenőrzése; a szaktanácsadás és a tanfelügyelet szerepe az iskolai nevelésben-oktatásban." címmel rendezte meg a KLIK Békési Tankerülete és a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 2014. október 17-én a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központban a soron következő nevelési értekezletet, melyen részt vettek saját intézményünk pedagógusain kívül a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Kollégium és a Köröstarcsai Arany Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai is.

A rendezvény háziasszonya Deákné Domonkos Julianna, a Dr. Hepp Ferenc Iskola igazgatónője volt.

A rendezvény egy, az Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai által előadott művel vette kezdetét. Izsó Gábor Polgármester Úr köszöntője és Kis Eszter tankerületi igazgatóasszony megnyitója után megkezdődött az értekezlet.

A résztvevők 5 prezentációval ismerkedtek meg a rendezvény alatt.

Öreg István főigazgató úr a portfólió készítés jogszabályi hátterét mutatta be, majd Őt követte Barna Zoltánné szaktanácsadással kapcsolatos előadása, ezután Balázsné Dankó Hédi a tanfelügyelet szerepéről beszélt. Babinszki Szilárdné prezentációja a minősítés rendszerét mutatta be, végül pedig Mihalik Árpádné előadása a portfólió védéséről szólt.

Az értekezlet remek hangulatban telt el. Sok hasznos információt osztottak meg az előadók a pedagógus kollégákkal.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!