Szombati parkolási rend és ingyenes autóbusz transzfer!!!!!!


A fesztivál területén található parkolóhelyek az elmúlt napok esőzései miatt nagyon feláztak (a talaj süppedőssé vált), ezért mindannyiunk biztonsága érdekében lezártuk azokat, saját felelősségre sem engedünk be járművet a területre. A speciális menetrend CSAK a szombati nagy kolbászgyúrás idején lesz érvényben (október 25.)

A korábbi évekhez hasonlóan a szombati nagy kolbásztöltő versenyre nagyon sokan autóval érkeznek, ezért speciális parkolási rendet és ingyenes autóbusz transzfert vezettünk be annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen tudjon megérkezni a nagy kolbászgyúrásra, és időben el tudja foglalni a nevezésének megfelelő asztalát.

Az ingyenes kolbászfesztiválos autóbuszok 7 illetve 8 órától indulnak, és a látogatók igényeinek megfelelően egészen szombat estig közlekednek. Az egyik járat a Gyulai úti Praktiker áruház környékén leparkolt autósokat veszi fel, minden reggel 8 órától, és juttatja el közvetlenül a Kolbászfesztivál főbejáratához. A másik járat az István Malomban megnyitott kolbászfesztiválos parkoló bejáratától (Malom tér) juttatja el a látogatókat reggel 7 órától közvetlenül a Kolbászfesztivál főbejáratához. Az autóbuszjáratoknak nincs menetrendjük, ahogy megtelnek utassal, elindulnak a fesztiválra, menetidejük kb. 10 perc. A nagy kolbászgyúrás végeztével a járatok a fesztivál főbejáratánál lévő megállóból viszik vissza az utasokat a parkolókba. A parkolás és ingyenes autóbusz transzfer miatt kismértékben megnövekedett utazási idővel (kb. 30 perces többlettel) kell kalkulálni, ezért javasoljuk, hogy ezt vegyék figyelembe a versenyre való reggeli indulásnál. Aki teheti, hagyja otthon az autót, és jöjjön autóbusszal, a fesztivál programjaihoz illeszkedő menetrend itt található: http://csabaikolbaszfesztival.hu/50/autobusz-menetrend. taxi telefonszám pedig a hasznos tudnivalók közt:http://csabaikolbaszfesztival.hu/114/hasznos-tudnivalok A sátrakat lepadoltuk, ezért biztosan nem kell a sárban dagonyáznunk, és fűtjük is azokat, tehát fázni sem fogunk.

Köszönjük a közreműködést a Békéscsabai Rendőr-főkapitányságnak, a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt-nek és a Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek, továbbá köszönjük a Csabai Kolbászfesztivál látogatóinak megértését és türelmét! Szeretettel várunk mindenkit, töltsük együtt!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!