Újabb békési győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Balassagyarmat
Az NBI/B-s bajnokság 7. fordulójában csapatunk Balassagyarmatra utazott szombaton. A Gyarmat a mérkőzés előtt, még a tabella 9. helyét foglalta el, a Békési FKC előtt. Szerencsére nagy csatában 60 perc játék eltelte után már a vendég csapat tudhatta magáénak a 9. helyet.

Az első perctől kezdve, nagyon szoros volt a mérkőzés, mindkét csapat sok hibát ejtett. Az első 30 perc elteltével a hazai csapat 13-12-re vezetett. A szünetben rendezte sorait a békési csapat, végül izgalmas játékban sikerült elhoznia a két pontot 23-25-s eredmény mellett. Csapatunknak ezáltal 7 pontja van a bajnokságban, ami csak 1 ponttal kevesebb a 4. helyezett Nyíregyháza 8 pontjánál.

Balassagyarmati Kábel SE - Békési FKC 23 - 25 (13-12)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Molnár S. 2, Kovács A. 3, Kopcsák J. 2, Cifra T. 10, Domokos I. 4, Gazsó P., Fedor B. 1, Polgár T., Kardos R. 3, Horvácki M., Felföldi G., Kánya L., Szilágyi D.

Balassagy. legjobb dobói: Szabó T. 7, Marques 5.

Kádas László (edző): "Sikerült jól felkészülni ellenfelünkből, tudatosan nagy sebességet diktáltunk, ami miatt az első félidőben részünkről is sok volt a hiba. A szünetben rendeztük a sorokat, és egy rendkívül izgalmas végjátékban, értékes idegenbeli győzelmet arattunk."

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!