Cipősdoboz akció és pályázat Békésen!


A karácsonyi ünnepek alkalmából a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóság békési baptista.pont irodája pályázatot hirdet Békés megyei óvodai csoportok számára: „Jobb adni, mint kapni” címmel.

Pályázók köre:

  • Békés megyei óvodák (egy óvodából több csoport is pályázhat)

Pályázat leírása:

A "Jobb adni, mint kapni" című pályázati kiírásra jelentkező Békés megyei óvodai csoport tetszőleges darabszámú (de minimum 5 db) cipősdoboz ajándékot készít, melyet rászoruló gyermekek számára állít össze.

Pályázat menete:

A pályázni szándékozó óvodai csoport a jelentkezési határidőig elektronikus levélben jelzi a pályázaton való részvételi szándékát az adomany.bekes@baptistasegely.hu e-mail címre és megadja az alábbi adatokat:

  • Csoport neve, létszáma
  • Óvoda címe, telefonszáma, e-mail címe.

Az elkészült cipősdoboz ajándékcsomaggal/csomagokkal egy csoportképet készít, melyen a csomagot összeállító gyermekek és a csoport óvónői szerepelnek.

A képet elektronikus levélben megküldik az adomany.bekes@baptistasegely.hu e-mail címre. A kép mellé megküldi a készítő csoport óvodájának és csoportjának nevét is.

(A beérkező cipősdoboz ajándékcsomagokat készítők csoportképei a békési baptista.pont irodában lesznek kihelyezve, illetve a békési adománypont honlapján kerülnek megjelenítésre.)

Az elkészült cipősdoboz ajándékcsomagokat eljuttatják 2014. december 12-ig a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóság békési baptista.pont irodájába, melynek címe: 5630 Békés, Fáy u. 11. Kapcsolattartó: Somlyai Imre 20/217-33-74

Pályázatra jelentkezés határideje: 2014. november 28.

A pályázat nyertese:

Zsűri választja ki a nyertes óvodai csoportot. A kiválasztott óvodai csoport tárgynyereményben (ajándékcsomagban) részesül.

A nyertes az általa megadott e-mail címen lesz értesítve, továbbá a baptista.pont irodában és a honlapunkon megtekinthető lesz 2014. december 15-től.

Az nyeremény ajándékcsomag átadása 2014. december 15-17 között.

A pályázaton való részvétellel a résztvevők és hozzátartozóik beleegyeznek, hogy a baptista.pont a beküldött fotókat kiadványaiban, weboldalain felhasználhassa. Pályázó tudomásul veszi, hogy a beérkező cipősdoboz ajándékcsomagokat nem áll módunkban visszaküldeni! Pályázó beleegyezik, hogy (nyertes pályázat esetén) a díjakat személyesen adjuk át az óvodában. Az alkalmon fényképet készítünk az átadásról, mely a támogatóknak is továbbításra kerülnek.

A pályázat linkje, ahol a cipősdoboz ajándékcsomag megtöltésével és leadásával kapcsolatos további információ elérhető:

http://baptistapont.gportal.hu/gindex.php?pg=36522340


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!