Kézis ovisok bemutató foglalkozást tartottak


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Sportpálya
A Békési Férfi Kézilabda Kft. és az óvodák közös munkájával idén is elindult az ovis kézilabda Békésen.

A tavalyi csoportokkal történt remek munka után, idén is hasnoló fejlődést várnak a pedagúgusok és a kézilabdaások az óvodás csoportoktól. Idén is rend és fegyelem jellemzi a csoportokat. A gyerekek megismerkednek a labdafogással, labdavezetéssel és labdaátadással az edzéseken.

A tegnapi nap folyamán egy bemutató edzést is tartottak Hrabovszki Márta és Tar Bence segédletével, amire Polgár Zoltán Békési FKC ügyvezetője más városok óvodáiból hívott meg pedagógusokat. - Nagyon jónak tartjuk, hogy a gyerekek és szüleik élnek azzal a lehetőséggel, hogy elkötelezik magukat a sport mellett. Persze ez nem azt jelenti, hogy kézilbdásokká kell válljanak életük további részében. Ez csak egy lehetőség arra, hogy a gyermek játékos keretek közöttn fejlessze testi képességeit és közösségben együtt mozoghassanak.- mondta Polgár Zoltán.

Az edzés természetesen jól sikerült, a gyerekek megszokottan kellemesen elfáradtak, ami nem is csoda, a képek is mutatják, hogy változatos, színes edzésen vesznek részt hétről-hétre.

Tételek: 1 - 20 / 46 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!