Vereség Kecskeméten


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Kecskemét
Péntek este a Békési FKC felnőtt csapata Kecskeméten lépett pályára. Nem ígérkezett sétagaloppnak a mérkőzés, ez már az első percektől látható volt. A mérkőzés elején fej-fej mellett dobálta a gólokat a két csapat. Azonban támadásban egyre több hibát ejtett a Békés, amivel a félidő végére 3 gólos előnyt szerezett a hazai csapat. A második félidőt a vendégek kezdték, sikerült két gólra feljönni a csapatnak, ám az újabb békési hibákat, a kecskemétiek remekül kihasználták és a félidő felére 6 gólra emelték előnyüket. A végjátékban sikerült kozmetikáznia a fiúknak az eredményt, így végül 28 – 25—ös eredmény mellett a hazai csapaté lett a két pont.

KTE-Kisokos - Békési FKC 28 – 25 (13-10)

BFKC: Styop M., Domokos D., Kiss N., Molnár S. 3, Kovács A. 7, Polgár T., Gazsó P., Cifra T. 3, Kardos R. 5, Kopcsák J., Szilágyi D. 1, Domokos I. 6, Kánya L., Fedor B., Felföldi G., Teleki L.

KTE legjobb dobói: Milovits 10, Bonyhádi 6.

Kádas László (edző): "Sok egyéni hiba vezetett a vereséghez. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövő héten az alsóházi Törökszentmiklós ellen hazai környezetben kiköszörüljük a csorbát."

A következő fordulóban a Törökszentmiklós csapatát fogadja a Békés, november 22.-én 18 órától a Békés Városi Sportcsarnokban!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!