Kedves Szülők és Gyerekek!


Helyszin: Békés
Hívunk, várunk benneteket a KIDS CLUB-ba!Ez egy nyelviskola, ahol nagyon játékosan, vidáman lehet angolul tanulni. Szeptembertől működünk Békésen, tartottunk már HALLOWEEN partyt, de itt minden óra csupa szórakozás.

Már hozzászoktál az iskolába és óvodába járáshoz. Van még egy kis szabad időd? Töltsd el hasznosan és kellemesen az angol foglalkozásainkon.

Várjuk a totyogókat (fél évestől 3 éves korig)

INGYENES Próbaóra: december 2. kedd 14 óra

Jöhetnek az ovisok is:

INGYENES Próbaóra: december 2. kedd 15óra

Alsótagozatosok közül 1. és 2. osztályosok:

INGYENES próbaóra: december 2. kedd 16 óra

3. és 4.osztályosok, akik már az iskolában tanultak angolul, de még többet szeretnének angolozni és játszani:

INGYENES próbaóra: november 27. csütörtök 16 óra

felsőtagozatosok, akik szeretnék elmélyíteni az iskolában megszerzett tudást, szeretnék kipróbálni, hogy értenek-e és beszélnek-e angolul és sok érdekeset szeretnének megtudni a körülöttük levő világról és mindezt angolul.14 éves kor előtt gyermek nyelvvizsga tehető nyelviskolánk szervezésében.

INGYENES próbaóra: november 27. csütörtök 15 óra

A többi KIDS CLUBban az országban már elindult a felnőtt nyelvoktatás is. Természetesen nem körjátékokkal, de játékos formában történik a tanulás- ez nem nyelvvizsga felkészítő, de gyakorlati nyelvtudást biztosító tanfolyam. Teljesen kezdőknek és újrakezdőknek ajánlom, akiknek azért kell az angol, hogy ha olyan helyzetbe kerülnek, akkor meg tudjanak szólalni angolul.

INGYENES próbaóra: december 2. kedd 17 óra

A PRÓBAÓRÁKHOZ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

www.vidamangol.hu weboldalon az ingyenes próbaóra fülön vagy a jdjudit67@gmail.com email címen vagy telefonon 30-2398167-es telefonszámon

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!