Cifra vezérletével békési győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombaton az ősi riválisnak nevezett Törökszentmiklóst fogadta a Békési FKC. A békési színekben láthattuk pályára lépni, a kettős játékengedéllyel szereplő Horváth Dánielt is, aki kéz sérüléséből felépülve erősítette csapatunkat.

Hazai gólokkal kezdődött a mérkőzés. 5-5 állásnál a 14 percben Kedves László időt kért, amiből gólt is szerzett a Törökszentmiklós. Azonban a békésiek, ezt nem hagyták és perceken belül már 9-6-ra kozmetikázták az eredményt. A félidő további részében Cifra Tibor vezérletével szépen tartották 2-3 gólos előnyüket a békésiek, így 14-12-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben tartva ezt az előnyt, a végjátékban pedig, kihasználva az ellenfér hibáit, sikerült 5 gólos győzelmet aratni a fiúknak. Ezzel a győzelemmel a Békés feljebb lépett a tabellán a 8. helyre.

Békési FKC - Arago-Törökszentmiklós 30 - 25 (14-12)

BFKC: Styop M., Domokos D., Balán R., Kopcsák J., Kovács A. 1, Horvácki M. 3, Molnár S. 4, Kardos R. 2, Cifra T. 14, Felföldi G., Polgár T., Szilágyi D., Fedor B., Domokos I. 4, Horváth D. 2, Gazsó P.

TSZM legjobb dobói: Gelley D. 9, Horvát Sz. 7.

Kádas László (edző): "Nagyszerű közönségünk biztatása mellett, stabil, férfias védekezéssel magabiztos győzelmet arattunk. Okos végjátékban alakítottuk ki az ötgólos sikert."

Gratulálunk a csapatnak!

A következő fordulóban az Eger csapatához látogat majd csapatunk vasárnap.

Tételek: 1 - 20 / 106 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!