Sikeres utolsó junior mérkőzés


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Juniorjaink is szombaton a Nyíregyházával mérkőztek meg, azonban a csapatnak ez volt az utolsó meccse 2014-ben, mivel a 13. fordulóban az Orosháza KFSE U23-nak nincsen utánpótlás csapata.

Remekül kezdték a fiúk a mérkőzést, a 8. percben 5-0 volt az állás, ekkor a nyíregyházi Kaplonyi Zoltán időt kért. Ezután hétméteresből megszerezte első gólját a vendég csapat. Erre azonban több gyors indításos góllal válaszolt a Békés, így nem csoda, hogy a félidő közepén 11-2-t mutatott az eredményjelző. Az első harminc percben végül sikerült 6 gólon tartani a vendégeket, így egy 15 gólos előnnyel mentek pihenőre a csapatok. Papp Bálint minden játékosának lehetőséget adott, amivel éltek is a fiatalok. Végül 40-21-re nyerték meg a fiúk az őszi szezon utolsó junior mérkőzését.
Ezáltal jelenleg az első helyen áll a csapat, viszont a második helyezett FTC-nek van még mérkőzése a héten, így attól függően, hogy ők mit játszanak alakul majd ki a téli szünetre a tabella.

Békési FKC - Nyírsuli 40 - 21 (21-6)

BFKC: StyopM., Földesi B., Borbély I., Szőnyi P. 4, Gulyás E., Kánya L. 8, Vass E. 4, Fedor B. 1, Kiss R. 1, Domokos I. 3, Karács M. 3, Szász B.5, Szilágyi D. 1, Kecskés B. 4, Szabó P. 2, Tóth P. 4.

Nyírsuli legjobb dobói: Illés T. 7, Ecsedi G. 3.

Papp Bálint (edző): " A védekezésünk eldöntötte a mérkőzést, ebből könnyű gólokat tudtunk szerezni, így nagyarányú győzelmet arattunk. Örülök, hogy minden játékosom komolyan vette a mérkőzést, hiszen alázat és munka nélkül nem lehet eredményt elérni. Gratulálok a csapatnak!"

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!