Győztes torna Dabason


Hétvégén utánpótlás csapataink sem pihentek. Vólent János és csapata úgy volt a balatonboglári NEKA központba megy tornára, azonban sajnos a torna elmaradt, ám a csapatok közül akik ráértek, egy "villám tornát" csináltak Dabason. Remekül szerepelt a csapat.

Békési FKC – KSI 36-21 (21-14)
Békési góllal kezdődött a mérkőzés, amire egyből válaszolt is a központi suli csapata. A 10. percben 8-6-ra vezetett már a Békés, ezután kétszer sikerült egy 3-0-s szériát hozni a félidő további részében, amivel sikerült 7 gólos előnyre szert tennie a csapatnak. A második félidőben minden játékosának lehetőséget biztosított Vólent János, remek védekezéssel sikerült 7 gól alatt tartani a Sport iskola csapatát, így végül 36-21-re nyert a Békés

Dabasi KC VSE – Békési FKC 23-39 (9-21)
A mérkőzés első percétől fogva a Békés kezében volt a meccs irányítása. A 9. percben 9-2-re vezetett csapatunk, ekkor Kovács István időt kért, azonban a békési támadásokkal nem igen tudtak mit kezdeni a félidő további részében az otthon játszó dabasiak. A félidő végére 11 gólos előnyre tett szert a csapat, amit a második félidőben csak tovább növelt. Végül 23-39-re nyert Vólent János csapata.

BFKC: Anderlik Cs., Murányi B. 13, Brezowszki P. 9, Pankotai B., Petrovszki A. 3, Kéri I. 8, Szilágyi G. 5, Benedek P. 3, Teleki L. 4, Molnár G. 3, Mohácsi B. 12, Bak B. 6, Alt B. 3, Foltin K. 3, Csige Z. 3.

- Gratulálok a csapatnak. Mint az eredményeken is látszik fölényesen sikerült nyernünk mindkettő mérkőzést, ügyesek voltak a fiúk. Dolgozunk tovább. - mondta Vólent János.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!