Játszóház volt a Református Általános Iskolában


A Református Általános Iskola alsós munkaközössége 2014. december 6-án, Mikulás napján, Játszóházba várta a nagycsoportos ovisokat és szüleiket a Rákóczi út. 8. sz. alatti felújított épületébe.

A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekek egy kellemes délelőttöt eltöltve ismerkedjenek az iskolával és találkozzanak a leendő elsős tanító nénikkel, bácsikkal.

A vendégeket Palatinus Pál általános igazgatóhelyettes köszöntötte. Rövid tájékoztatót tartott az induló első osztályokkal kapcsolatos tudnivalókról, majd bemutatta az első osztályt indító tanítókat.

A közös éneklés után, a délelőtt további részében, a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt, játszhattak az informatika teremben, megismerkedhettek a Lőrincz-féle fajátékokkal, illetve a tornateremben játékos, mozgásos feladatokkal várták őket a tanító nénik. A hangulatos délelőtt zárásaként megérkezett két nagy zsákjával a Mikulás, akit hangos "Szia, Mikulás!"felkiáltás köszöntött. A bátrabb óvodások énekeltek, verseltek a piros ruhás vendégnek, aki minden jelenlévő kisgyermeket egy csomag finomsággal ajándékozott meg.

Tételek: 1 - 20 / 237 (12 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!