TE IHLETTED!


Kacérkodsz azzal a gondolattal, hogy kipróbálj egy Új Fabia-t ? Szívesen meghívunk egy tesztvezetésre Január 19-25.-ig Te is kipróbálhatod az márkakereskedésünkben új modellünket.

Regisztráció: lszerencsi@autokoros.hu

Az új ŠKODA Fabia lenyűgöző megjelenése téged is a középpontba helyez.

Az új ŠKODA Fabia a ŠKODA sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatja meg a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Első ízben ültetik át a ŠKODA formatervezői a látványos ŠKODA VisionC tanulmányautó formai elemeit sorozatgyártásba. Egyúttal a ŠKODA Motorsport versenyautóiról ismerős formai jegyeket is felismerhetjük az újdonságon.

A ColourConcept színcsomagokkal saját egyéniségedre formálhatod,

Az új ŠKODA Fabia megjelenését most a ColourConcept színcsomagokkal még egyedibbé, személyre szabottá tehetjük. Választhatjuk autónkat például a tetőt, a kerekeket és a külső tükröket fehér, ezüst, piros vagy fekete színekben.

A Smartgate funkció pedig lehetővé teszi, hogy az autót egyszerűen összekapcsold okos telefonoddal és több mint 40 információt megtudj autódról. (gyorsulás, fogyasztás, akku feszültség, szerviz esedékesség, olajszint, nyomás, jelenlegi/ javasolt sebesség fokozat, stb.)

Az új motoroknak (négy benzines és három dízel erőforrás), a célzott tömegcsökkentésnek (980 kg a legkisebb saját tömeg), valamint a javított légellenállási jellemzőknek köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátáscsökkenése az új ŠKODA Fabia esetében akár a 17 százalékot is elérheti.

Természetesen a kényelmi és a biztonsági asszisztensek terén sem lehet lemaradni, így lényegében a Fabia is tud mindet, ami egy kategóriával feljebb az Octaviában benne van. A városi vészfék-asszisztens radarérzékelői folyamatosan ellenőrzik az előttünk haladó járművet, s annak veszélyes mértékű közeledését érzékelve akár állóra is fékezi az autót.

Ez a hét is jól végződik az új Fabiának! A Škoda modell ugyanis elnyerte "Az év autója" díjat az egyik legnagyobb presztízsű angliai autósmagazin szavazásán.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK, ELÉRHETŐSÉGEK ITT!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!