U9-esek sikeres vasárnapja


Az U9-es csapatunk vasárnap Gyulán lépett pályára a Kisiskolások bajnokságában. Két mérkőzés várt a gyerekekre, az első meccset a Pick Szeged csapatával játszották a fiúk. Már az első félidőben jelentős előnyre tett szert Gazsó Gyuri csapata és a félidőben 4-12-re vezettek. A második játékrészben kicsit megtorpant a békés játéka, nem sikerült gólokat szerezni, amit a Szeged kihasznált és gólokkal büntetett, ám így nyert a Békés 8-14-re. A nap második összecsapása a hazai pályán játszó Gyula ellen, elég egyoldalú mérkőzésre sikeredett. A félidőben 5-11-re vezetett a Békés, a második játékrészben a hazai csapat nem tudott gólt lőni, míg békési oldalról csak szaporodtak a gólok. Végül 5-19-re a második meccsét is megnyerte a Békési FKC U9-es kisiskolás csapata.

Pick Szeged - Békési FKC 8 - 14 (4-12)
Gyulai SE - Békési FKC 5 - 19 (5-11)

BFKC: Beinscródt E. 8, Vidovenyecz M. 4, Nagy Z. 1, Braun J. 1, Vizsnyiczai M. 1, Zolnai G. 3, Dihen M. 3, Szabó G. 4, Gazsó P. 3, Kriszta D. 1, Kádas N. 5.

Gazsó György (edző): " Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, ki is emelnék három U8-as játékosomat, Dihent, Szabót és Zolnait, akik nagyon eredményes teljesítményt nyújtottak a nap folyamán."

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!