Évzárót tartott a Csorvási Polgárőrség


Megjelent: 2015 Január 26. ( Hétfő ) 16:51
Módosítva: 2015 Január 27. ( Kedd ) 20:45
Fotók az eseményről...

Évzáró vacsorát tartott a Csorvási Polgárőr Egyesület. A vacsorára készült őzpörkölt alapanyagát a Csorvási Vadásztársaság, a helységet a "Csorvási Gazdák" Mezőgazdasági és Értékesítő Szövetkezet ajánlotta fel, illetve biztosította.

A megjelenteket Dr. Pappné Darida Andrea a Polgárőrség elnöke köszöntötte. Részletesen, pontos adatokkal ismertette a polgárőr egyesület 2014. évi tevékenységét. Kiemelte :

- Nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, köszönhető ez annak, hogy a BMPSZ-től kapott támogatás évről-évre növekszik, így függetlenek tudunk lenni mindenkitől.

Mindenkinek megköszönte a 2014. évben végzett munkáját, a hozzátartozóknak azt az elnézést, mellyel párjukra tekintettel voltak ,hiszen a családjuktól vették el azt az időt amit a polgárőr szolgálatban voltak.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke köszöntötte a megjelenteket és értékelte a beszámolót:

-Ez a gyönyörű beszámoló, amit az elnök asszony elmondott híven tükrözi azt, hogy az egyesület kitűnően végezte a feladatát. A BMPSZ nem semmiért adta azt a támogatást, nem semmiért duplázta meg, ha nem azért, mert látták azt a szakmai odaadást, amit a rendőrökkel közösen, vagy egyedülállóan járőrszolgálatban végeztek.

Ez évi feladatok ellátásához mindenkinek jó munkát , erőt , egészséget kívánt

Barát Lajos Csorvás város polgármestere biztosította a jelenlévőket a korrekt, jó együttműködésről az Önkormányzat részéről. Kiemelt partnernek tekinti a Polgárőrséget.

Fábián István a Csorvási Vadásztársaság elnöke elmondta, hogy nagyon jó a együttműködésük a Polgárőrséggel, s ezt a kapcsolatot a jövőben is szeretnék megőrizni, és még szorosabbá tenni.

Kelemen Mihály a "Csorvási Gazdák" Mezőgazdasági és Értékesítési Szövetkezet elnöke elmondta, hogy a kialakult jó kapcsolat reményében,biztos partnert lát a Polgárőrségben.

Finom vacsora elfogyasztása után felhőtlen, jó hangulatú szórakozás következett.

( Fotó : Virág I.)

Tételek: 1 - 20 / 33 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!