Évzáró Közgyűlés Mezőhegyesen


Évzáró Közgyűlés Mezőhegyesen

Évzáró Közgyűlést tartottak 2015. február 28-án a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai. A Közgyűlés délelőtt 10 órakor vette kezdetét.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Kovács Péter r. törzszászlós Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, - Zsótér Attila r. őrnagy Mezőhegyesi őrsparancsnok, - Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Turcsán István az egyesület elnöke köszöntötte a Közgyűlésen megjelenteket, részletesen beszámolt az egyesület 2014 évi munkájáról, elért eredményeiről. Kitért a 2015 évi feladatokra, melyben mennyiségileg és minőségileg is javítani kell a polgárőri tevékenységet az egyesületnél. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel és megköszönte a 2014-ben végzett munkát a polgárőröknek. Az egyesület munkáját jónak értékelte, örömét fejezte ki, hogy sok fiatalt lát az egyesületben. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Zsótér Attila r. őrnagy Mezőhegyes őrsparancsnoka megköszönte azt az áldozatos munkát,melyet a polgárőrök végeztek Mezőhegyes közbiztonsága érdekében.

Kovács Péter r. törzszászlós tolmácsolta a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét és köszönetét azért a sok közös szolgálatért, melyet 2014. évben a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai végeztek.

Elfogadták a 2014. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2015. évre a költségvetési tervezetet.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke két polgárőrnek kiváló munkájukért a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmét és Oklevelet , öt polgárőrnek pedig Emléklapot adott át.

Zsótér Attila r. őrnagy Mezőhegyes őrsparancsnoka három polgárőrnek a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság elismerő Oklevelét adta át.

Ebéddel zárult a Közgyűlés, majd kötetlen beszélgetés következett.

(Fotó : Virág I.)

Tételek: 1 - 20 / 40 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!