Beszámoló a SZKIRG február 20-i eseményéről


Eltemettük a telet

2015. február 2-án a SZKIRG általános iskola felső tagozata is búcsút vett a téltől. Ebéd után egy rövid időre elcsendesedett az iskola, majd hamarosan ismét gyerekzsivaj töltötte be az épületet.

A hagyományos farsangi programot a jelmezesek felvonulása nyitotta meg, majd egy kis műsor és a játékos sorverseny vonzotta be az érdeklődőket az iskola tornatermébe. Ilyen alkalommal nincs jó gyerek, rossz gyerek… Mindenki felszabadultan, vidáman játszik, szórakozik.

Az ebédlőnk asztalai telve voltak szendvicsekkel, sütikkel, és mellettük jó hangulatú beszélgetések folytak gyerekek, szülők, pedagógusok között.

A tombolasorsolás az idén is népszerű volt, nagyon sok ajándék talált gazdára.

Hat órakor népes gyermeksereg kísérte a kiszebábot a tornateremből az iskola udvarára, amit énekszó mellett gyújtottunk meg. Sokáig gyönyörködtünk a hatalmas lángnyelvekben. A tűz lassú hamvadásával a gyerekek kezdtek visszaszivárogni a farsang fő helyszínére, ahol már várta őket Vezsenyi Misi, az este hangulatfelelőse. Barátaival sikerült tovább fokozni mindenki jó kedvét.

A táncos-zenés mulatság nem csak téltemető volt, hanem ismét egy olyan iskolai rendezvény, aminek közösségkovácsoló ereje elvitathatatlan.

Köszönjük a szülők segítségét, aktív részvételét, hiszen nélkülük sem ez, sem más rendezvényünk nem lehet elég sikeres.

A fotókat Bíró Fruzsina készítette, köszönet érte!

Tételek: 1 - 20 / 115 (6 oldal)

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 img_7538_2_parancsikonja 1.63KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!