Ilcsi Referencia Kozmetika lett Diana Kozmetika Békésen!


Forrás: Diana Kozmetika Békés
Helyszin: Békés
Nyerj kezelést Diához! Oszd meg és lájkold a cikket a F TETSZIK gombbal a Mátrixon és nyerj! Határidő: április 13.

Kovácsné Kozma Diána békési kozmetikus 10 éve a szakma megszállottja, négy kozmetikai Ilcsi tanfolyam elvégzése után a napokban sikeres vizsgával zárt A referencia kozmetikai vizsgához legalább 5 év szakmai gyakorlat kell az Ilcsi kozmetikumokkal!

Erről beszélgettünk Diával:

Mi is az az Ilcsi ?

- Az Ilcsi, egy több mint 50 éves MAGYAR termékcsalád. Ilcsi néni egy magyar kozmetikus volt, ő indította el ezt a fantasztikus csodát, innen ered a név. A cég Budapesten működik, saját bio ültetvénnyel, laboratóriummal rendelkezik! Ők állítják össze a termékeket: a szüreteléstől a csomagolásig.

Mitől különleges ez a termékcsalád?

- Idén már Hungarikum lett, amit egyetlen kozmetikum sem mondhat el magáról! Természetes, friss minden bőrproblémára megoldást talál! Rengeteg gyümölcs és zöldség található a termékekben, ami egyértelműen látszik színéről és illatáról.

Milyen korosztályú vendégek járnak a Diána Kozmetikába?

- Sajnos egyre több fiatal küzd bőrproblémákkal, sok gyermeket anyukája kísér el a kezelésekre. A tini-kezelés nagyon látványos tud lenni, már ez első alkalom után! De igazából vegyes korosztályú vendégek jönnek, ránc vagy regeneráló, bőrfiatalító, hámlasztó kezelésekre, gyantázásra, festésre, sminkre! Kozmetikai ultrahanggal, illetve bőrfertőtlenítő géppel is várom többek között vendégeim

Bejelentkezés, elérhetőségek:

Diana Kozmetika

Kovácsné Kozma Diána – Ilcsi referencia kozmetikus

Tel: 30 291 3626

Békés, Tátra u.21.

Facebook

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!