Rajzos kedvű „Refi”-sek


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Petőfi utcai alsó tagozatos egységében a tavasz meghozta az alkotó kedvet.

Régóta hagyomány az intézményben, hogy a tantermeket és közösségi helyszíneket barátságos, az évszaknak megfelelő dekorációval díszítik a pedagógusok. Ez adta az ötletet rajzpályázat kiírására, hogy az immár református fenntartású ebédlő is legyen esztétikusabb, gyermek közeli. A téma: az egészséges életmód, az étkezés volt, árulta el a verseny koordinátora Mészáros Gáborné. Az alkotókat évfolyamonként könyvjutalommal díjazták, a 12 alkotás, pedig kiállításra került az ebédlőben.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából pedig, az alsó tagozatos diákönkormányzat kezdeményezésére történt felhívás alkotó munkára. A gyerekek megjelenítették a jeles nap eseményeit, szimbólumait, neves egyéniségeit, illetve sok alkotás készült huszárokról és csatajelenetekről. A rajzokat Dávid László tanár úr zsűrizte, aki minden évfolyamon a 3 legjobb alkotást emelte ki. A helyezettek az ünnephez kapcsolódó jutalmakat kaptak. Lévainé Kis Adrienn és Kis-Kovács Györgyi

Tételek: 1 - 20 / 39 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!