Közgyűlést tartott a Mezőkovácsházi Polgárőrség


2015 március 21-én tartotta közgyűlését a Mezőkovácsháza Polgárőr Egyesület KHSZ.

Közgyűlést tartott a Mezőkovácsházi Polgárőrség

2015 március 21-én tartotta közgyűlését a Mezőkovácsháza Polgárőr Egyesület KHSZ.

Meghívott vendégként vett részt a Közgyűlésen Nagy Lajos r. alezredes, Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság megbízott vezetője , Bakota András r. őrnagy Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járőr alosztály vezetője, Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Kálmán András tanácsnok Mezőkovácsháza Önkormányzat képviselője, Havancsák Piroska tanárnő a Hunyadi János Gimnázium képviselője valamint Homoki Sándor és Rátódi István a szomszéd települések polgárőrségének elnökei.

Kovács Péter elnök köszöntötte a megjelenteket. A napirendi pontok elfogadása után megtartotta a 2014.évben végzett polgárőr munkáról a beszámolót. Az elnöki beszámoló után a pénzügyi és a felügyelőbizottsági beszámolók következtek. A beszámolók után az egyesület 2015 évi munkaterve és pénzügyi tervezete lett ismertetve.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke hozzászólásában megköszönte a polgárőrök 2015.évben végzett önzetlen munkáját. Nagyon jónak ítélte az egyesület munkáját, majd ismertette a 2015. évi feladatokat, programokat. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság megbízott vezetője megköszönte a polgárőrök, önzetlen áldozatos munkáját, melyet 2014.évben végeztek. Nagyban hozzájárultak szolgálati óráikkal Mezőkovácsháza közbiztonságának javításához. Nagyon jónak ítélte a Polgárőrség tevékenységét, sok sikert kívánt a 2015 évi feladatok megoldásához.

Kálmán András tanácsnok a Mezőkovácsháza Önkormányzatának képviselője hozzászólásában biztosította a polgárőröket, hogy az önkormányzat ebben az évben is

támogatni fogja a Polgárőrséget. Megköszönte az elmúlt évben végzett tevékenységüket.

A beszámolók és a tervezetek elfogadása után, Együttműködési megállapodás aláírására került sor. A Mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnázium tanulói a Polgárőrségnél teljesítik az előírt 50 óra közösségi szolgálatot.

Jutalmak átadása és a frissen sült elfogyasztása után kötetlen,baráti beszélgetéssel zárult a nap.

Jutalmazottak :

Polgárőr érdemérem bronz fokozata

Kovács Zsolt Jánosné

Balázs György

Békés Megyei Polgárőr Emlékérem

Gombkötő Sándor

Borsós János

Tóth Lajosné

Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Oklevele

Gulyás Helga Hajnalka

Boda Olga

Varga Zoltán

Fodor János

Mezőkovácsháza Polgárőr Egyesület KHSz

Tételek: 1 - 20 / 76 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!