Induló tanítópárok a Református alsó tagozatán 1 a. osztály


Gion Márton és Kutyik Ilona:

1.a osztály:

Gion Márton vagyok, 12 éve egyengetem a rám bízott tanulók iskolai pályafutását hol tanító bácsiként, hol fociedzőként. Úgy érzem, eddig minden tanítványommal és szüleikkel is megtaláltam a közös hangot, azóta is mindannyian bizalommal fordulnak hozzám. Cserébe fegyelmezett, ugyanakkor családias, barátságos légkörben igyekszem átadni a tanulás örömeit, melyhez nem biztos, hogy csak a digitális eszközökön át vezet az út. Célom, hogy minden, osztályomba járó tanuló képességeit kibontakoztassam, legyenek lassabban haladók, vagy tehetségesek. Szeretettel várom a hagyományos értékrendet fontosnak tartó családok gyermekeit!

Kutyik Ilona vagyok, 34 éve dolgozom pedagógusként, az utóbbi években délutáni tanítóként. A hosszú évtizedek alatt nagyon sok öröm és siker ért, a "csemeték" mosolya megszépíti mindennapjaimat.

Számomra legfontosabb a családias hangulat, a gyerekek szeretete. Arra törekszem, hogy tanítványaimmal vidám, de fegyelmezett légkörben elsajátíttassam azokat az értékrendeket, amellyel boldog, becsületes felnőtté válhatnak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!