Induló tanítópárok a Református alsó tagozatán 1 b. osztály


Gyarakiné Tomasovszki Janina és Királyné Veres Anita 1.b. osztály:

1.b osztály

Gyarakiné Tomasovszki Janina: Tanítói oklevelemet 1996-ban szereztem, a békéscsabai tanítóképző főiskola tanító-informatika műveltségterületén. 2010-ben Debrecenben szereztem mozgásfejlesztő pedagógusi végzettséget, majd 2013-ban szakvizsgáztam a Szent István Egyetemen tehetségfejlesztő pedagógusként.

Hiszem, hogy minden kisgyermek tehetséges valamiben, csak fel kell ismerni a benne rejlő csodát. Munkám során nagyon fontosnak tartom a gyerekek életkori sajátosságainak, illetve az egyéni képességeinek, fejlettségüknek a figyelembe vételét, mind a tanulásban, mind az egyéb tevékenységekben. Célom, hogy a gyerekek játékosan, közvetlen tapasztalatszerzéssel jussanak el a készségszintű tudásig, mely biztos alapja lehet a sikeres önálló tanulásnak.

Királyné Veres Anita: 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán szereztem tanító diplomát magyar nyelv és irodalom műveltségi területtel. 2008 óta dolgozom ebben az intézményben, harmadik alkalommal készülök elsősök fogadására. Munka mellett, 2011-ben végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán fejlesztő-differenciáló szakpedagógusként.

Törekszem arra, hogy a délutáni tanulásra szánt idő jó hangulatban, eredményesen teljen, maximálisan felkészítve a gyerekeket a másnap délelőtti tanítási órákra. A gyermekek egyéni képességeit figyelembe véve segítem őket a délutáni felkészülésben, ezzel sikerélményhez juttatva a kis diákokat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!