„Ne szóljon Igéd hiába…”


XI. Országos Bibliai Történetmondó Verseny (iskolai forduló) Idén tavasszal ismét megrendezésre kerül a református általános iskolák között már hagyománnyá vált Országos Bibliai Történetmondó Verseny, melyre iskolánk tanulói is minden évben tudásukkal felvértezve, szép számmal jelentkeznek.

Nagy örömünkre ebben az évben is közel 80 diákunk vállalkozott arra, hogy megtanulja az előre meghatározott bibliai részeket, bizonyságot téve ezzel szorgalmáról, tehetségéről.

Március 10-én házi fordulót tartottunk iskolánkban, ahonnan a legjobbak jutottak tovább az április 10-én megrendezésre kerülő gyulai döntőbe. Bizton állíthatjuk, a válogató komoly kihívást jelentett rutinos zsűritagjainknak is, akiket szintén elkápráztatott a gyermekek felkészültsége és színvonalas előadása. Némi fejtörés után végül megszületett az eredmény, iskolánkat ebben a tanévben a következő gyerekek képviselhetik országos szinten:

Maczik Gergő 1. b

Bela Sára Lilla 1. c

Csótó Csenge 2. a

Mazán János 2. d

Sipaki Ildikó 3. a

Berczi Anita 3. d

Apáti Réka 4. a

Szűcs Mihály Imre 4. d

Pocsaji László Norbert 5. c

Foltin Zalán 6. a

Balog Ákos 7. d

Sok sikert kívánunk nekik és ezúton is megköszönjük minden kedves zsűritag, felkészítő és résztvevő lelkiismeretes, áldozatos munkáját.

Tóth Katalin

hittanoktató

Tételek: 1 - 20 / 46 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!