U7-U8-asok is pályára léptek hétvégén


Vasárnap Orosházán léptek pályára U7 és U8as csapataink. Három csapattal vett részt egyesületünk a rendezvényen Gazsó György, Cifra Tibor és Tar Bence edzők vezetésével. Ügyesen szerepeltek a gyerekek, több csapatnál látszódik az eredményekből is a fejlődés. Jó hangulatban telt el a nap Orosházán, több pályán folytak egyszerre a mérkőzések a minél hatékonyabb és gyorsabb lefolyás miatt.

- Az előző fordulókhoz képest látható fejlődésen mentek át a gyerekek, mind támadásban, mind védekezésben. Ösztönösen kezdték csinálni az indulócseleket, egyre többet mozogtak a labda fele és bátrabban törnek már a kapu fele is. Ezen az úton kell haladnunk tovább. - mondta Tar Bence, aki a legfiatalabbakkal vett részt a tornán.

A következő eredményeket érték el az U7-esek:
Orosháza - Békési FKC 7 - 2(2-3)
Békési FKC - Békéscsaba II 9 - 7 (5-3)
Békési FKC - Békéscsaba I 12 - 14 (7-8)

Az U8-asok két csapattal indultak Cifra és Gazsó edzők vezérletével. Számukra, már nem annyira idegen a pálya, mint az U7-es korosztálynak. Ez a lőtt gólok számából is látszik, hogy bátrabban mozognak a pályán.
- Mi nem a győzelmet tartottuk fontosnak, hanem azt, hogy minden játékosunk pályára lépjen a nap folyamán. A többi csapatnál hangsúlyosabb volt, hogy győzni szeretnének és egy sorral végig játszották majdnem a mérkőzéseket. Én örülök, hogy minden gyerekünknek lehetőséget tudtunk adni, hiszen tapasztalatból tudnak tovább építkezni, fejlődni. Igaz mi az Orosházától, Cifriáék a Békéscsabától kikaptunk, de megküzdöttek minden gólért a gyerekek. - mondta Gazsó György.

A következő eredményeket érték el az U8-asok:
Békési FKC II - Békéscsaba I 7 - 14 (2-4)
Orosháza - Békési FKC I 18 - 14 (13-7)
Békési FKC - Békéscsaba II 12 - 6 (5-2)
Békési FKC - Pick II 29 - 4 (15-2)

Gratulálunk a csapatoknak, csak így tovább!



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!