Évzáró Közgyűlés Gyulán


Esemény fotói...

Évzáró Közgyűlés Gyulán

Évzáró Közgyűlést tartottak 2015. május 15-én a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Kolysza Zoltán r. alezredes rendőrkapitány, Gyulai Rendőrkapitányság vezetője, Wéber Csaba r. alezredes a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője , Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke valamint az egyesület támogatói .

Cseke János az egyesület elnöke köszöntötte a Közgyűlésen megjelenteket, majd felkérte Lipták István-t, a Közgyűlés levezető elnökét. hogy helyette olvassa fel a 2014.évi beszámolót. A beszámolóban részletesen ismertetésre került az egyesület 2014 évi munkája, elért eredményei. Ismertetésre került a 2015 évi feladatok, melyben mennyiségileg és minőségileg is javítani kell polgárőri tevékenységet az egyesületnél. A gazdasági, pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel és megköszönte a 2014-ben végzett munkát a polgárőröknek. Az egyesület munkáját nagybon jónak értékelte. Ezt a tevékenységet, mely az egyesületnél folyik példa ként kell állítani a többi egyesület elé. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Kolysza Zoltán r. alezredes rendőrkapitány, Gyulai Rendőrkapitányság vezetője megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a polgárőrök végeztek Gyula város közbiztonsága érdekében.

Wéber Csaba r. alezredes a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője köszönetet mondott azért a sok közös szolgálatért, melyet 2014. évben a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai végeztek.

Elfogadták a 2014. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2015. évre a költségvetési tervezetet.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke két polgárőrnek kiváló munkájukért a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmét és Oklevelet adott át. Cseke János az Egyesület elnöke több polgárőrnek adott át elismerést, kiváló szolgálat ellátásáért.

Kolysza Zoltán r. alezredes, rendőrkapitány Gyulai Rendőrkapitányság vezetője és Wéber Csaba r. alezredes a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője Kiss Pál polgárőrnek a rendőrség eredményes munkáját támogató tevékenysége elismeréseként Emlékérmet és Oklevelet adott át.

Vacsorával zárult a Közgyűlés, majd kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 65 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!