Vízi polgárőrök a Körösök-völgyében !


Vízi polgárőrök a Körösök-völgyében !

Előzetes egyeztető tárgyalás után 20 fő önkéntes vízi Mentő csatlakozott a polgárőrök népes táborához. Megalakult 2015. június 12-én a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület vízi tagozata Szanazugban.

Az alakuló ülésen részt vett Kolysza Zoltán r. alezredes, rendőrkapitány a Gyulai Rendőrkapitányság vezetője, Kövér Gábor az OPSZ vízi tagozatának vezetője, Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke, Lipták István a BMPSZ Felügyelő Bizottság elnöke, Cseke János a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület elnöke.

Az alakuló ülésen Somogyi Lajos-t választották meg a vízi polgárőrcsoport vezetőjének.

Kövér Gábor az OPSZ vízi tagozatának vezetője örömmel fogadta, hogy a Dél-Alföldi régióban, itt a Körösök-völgyében

megalakult a polgárőrök vízi tagozata. Megfogalmazta: nem az a cél, hogy minél több egyesület alakuljon, hanem hogy minél többen legyenek vízi polgárőrök. Ismertette a vízi polgárőrök feladatát. Kövér Gábor fontosnak tartja, hogy minél több fiatal polgárőr is csatlakozzon a vízi tagozathoz. OPSZ vízi tagozatának támogatásáról biztosította a megjelenteket.

Kolysza Zoltán r. alezredes, rendőrkapitány a Gyulai Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte az újonnan megalakult vízi polgárőr tagozat valamennyi tagját. Örömmel fogadta, hogy újabb területen lett a Rendőrség partnere a Polgárőrség. Munkájukhoz sok sikert kívánt.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke elismerően szólt a kezdeményezésről, anyagi és erkölcsi támogatásról biztosította a megalakult vízi tagozatott.

Cseke János a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület elnöke ismertette az Egyesület tevékenységét, kibővítve a vízi tagozat tevékenységével.

Hamarosan VÍZI POLGÁRŐRÖK állnak szolgálatba a Körösök-völgyében.

Tételek: 1 - 20 / 28 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!