Tegyük ízlésessé környezetünket!


Virágdíszkészítés alapfokon! A következő foglalkozás időpontja: 2015. augusztus 6. 18:00 Helyszín: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ. A belépés díjtalan.

A nyári hőség ellenére július 22-én is megjelent az a több mint két tucat asszony, akit a természetes virágkompozíciók készítésének trükkje érdekel.

A kulturális központ földszinti terme ismét zsúfolásig telt, mert élénk érdeklődés övezi a német dekorációs ízlés alapjaira épülő virágkötészeti foglalkozást.

Zámbó András főkertész olyan technikákat mutat be, melyekkel gyorsan és nagyon olcsón varázsolhatjuk szebbé otthonunkat, hangulatosabbá ünnepinket, elviselhetőbbé munkahelyünket, mindörökre száműzhetjük a giccset életünkből, környezetünkből. Az érdeklődők alapszinten elsajátíthatják az asztali és ajtódísz, alkalmi virágkompozíció, sírcsokor, koszorú és jellegzetes ünnepi dekoráció készítését, megismerhetik a több ezer éves hagyományokkal bíró japán ikebana filozófiáját és technikája.

Megtudhatjuk, hogy akár mezei csokorral is meglephetjük szeretteinket, száraz és művirág nélkül is dekorálható esküvői helyszín, de az igazi harmóniát csak a forma és színek összhangjával érhetjük el. A lelkes csapat nagyszabású kiállítás keretében mutatja meg tudását és kreativitását a város lakosságának a Madzagfalvi Napok keretében.

Tételek: 1 - 20 / 58 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!