Megnő Békés átlagmagassága!


Megjelent: 2015 Augusztus 31. ( Hétfő ) 10:41
Módosítva: 2015 Augusztus 31. ( Hétfő ) 13:29
Péntektől 2 méteres magasságú kosárlabdásokkal találkozhatunk majd Békésen. Az 59. Viharsarok Kupára erős csapatokat hívott meg a BSZSK. Úgy tűnik a nyári pihenőnek vége!

A nyári szünetben jó volt látni a játékosokat néhány fényképen, amint fesztiválokról vagy éppen nyaralásról töltenek fel képeket. Koma Danit többször láttuk dobok közelében, mint palánk alatt. Zsíros Gabi szaltóját a Földközi-tengerbe többen pontozták is. Bere Marci elnyerte a medence-állító mester címet. Farkas Gergő néha elhagyta a funkcionális edzőtermét, hogy a terepen lőjön- most nem 3 pontosokat. Krstic Dani a spanyolok mentalitásával ismerkedett Barcelonában. Kovács Beni kedvenc városomban- Londonban mosolygott a világra. Béres Nándi és Korcsmáros Peti a Balaton Soundon magasodott a tömeg felé. Persze belefért korcsoporttól függetlenül az edzés is. Volt nyári napközis tábor a kisebbeknek és egy hét edzőtáborozás a felnőtteknek. Itt ismerkedtek meg elsőnek egymással a BSZSK új tagjai. A várhelyi kitelepülést követően 3 edzőmérkőzésen nézhettük meg azt a csapatot, akikkel nekiindulunk a 2015/16-os szezonnak a NBI/B Keleti –csoportjában. Az új igazolású játékosok Kertész Dániel, Fodor Bálint és Plavecz Tamás. Hamarosan bemutatjuk majd őket. Az eddigi benyomásaink pozitívak- jól álltak be ők is és a hazai nevelésű fiatalok is, akik között ott találjuk: Korcsmáros Pétert, a Molnár testvéreket és Vámos Lászlót is. A hétvégén Szolnokon a Tiszaligeti Sportcsarnokba 4 szurkoló követte a csapatot, hogy megnézze a visszavágót a Szolnoki Olaj KK U23-mal. Meglepően jól kezdtünk. Az első kosár megszerezése után az ellenfeleink minden erejüket bevetve sem tudtak egyszer sem előnyhöz jutni a gladiátorokkal szemben. Sérülés és betegség miatt hiányoztak páran a keretből, de így is láttunk szép összjátékot, pontos védekezést, bravúros labdaszerzést. Vezető edzőink: Balog Vilmos és Balog Lajos mosolyogva idézték fel a mérkőzés jó teljesítményeit. Beszélgetés közben Csorba Szabolcs is dicsérte a csapatot, akik közé – műtéten átesve - lassan ő is beállhat. Az alapszakasz októberben indul: az első meccsünk Budafok ellen lesz idegenben, amit majd egy hazai mérkőzés követ a Hódmezővásárhely ellen. Az időpontok nincsenek egyeztetve még.

Ami biztos az a Madzagfalvi Napok alatt zajló 59. Viharsarok Kupa, amelyre erős csapatok érkeznek: az NBI/B Nyugati csoportjának 6. helyezettje: az OSE LIONS, a Keleti csoport 7. helyéről az EKF- EGER-HÉSZ és a mögöttük végzett ÓBUDAI KASZÁSOK. Várunk minden kosárlabdát szerető szurkolót! A női és férfi mérkőzések időpontjai és helyszínei fotómellékletben csatolva!

HAJRÁ BSZSK! SIKERES SZEZONT!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!