Gajda Róbert kormánymegbízott újévi köszöntője.


Az óév végén, az újév kezdetén a legtöbb ember számot vet önmagával. Visszagondol arra, mit és hogyan tett az elmúlt évben. Sorra veszi a mindennapokat, és új célokat fogalmaz meg önmagának az előtte álló időszakra.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kedves Békés megyeiek!

Bízom abban, hogy Önök sikeres évet hagytak maguk mögött. A maguk és családjuk sorsát előrébb tudták vinni, és vállalkozásukban, munkájukban, hivatásukban eredményes időszakot zártak az elmúlt esztendő végeztével.

Fontos, hogy megyénk is sikeres legyen. Ez akkor lehetséges, ha az emberek egyénként vagy akár egy kisebb, nagyobb közösség tagjaiként is sikeresnek mondhatják magukat, hiszen az egyének, családok, vállalkozások, települések teljesítményei összeadódnak, és együtt adják azt a közös eredményt, amit Békés megye az év végeztével fel tud mutatni, és közös sikerként könyvelhet el.

A közös célunk tehát nem lehet más, mint az, hogy Békés megye egy élő és működő közösségként érhessen el a jövőben is eredményeket, hiszen csak együtt haladhatunk a fejlődés útján, és csak közösen tudunk megfogalmazni, megalkotni megyénk számára valódi jövőképet.

Ezekkel a gondolatokkal kívánok Önöknek eredményekben, örömökben és boldogságban gazdag, alkotókedvvel teli Új Esztendőt a 2016-os évre is!

Gajda Róbert

kormánymegbízott


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!