Évzáró taggyűlés Magyarbánhegyesen


Forrás: Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége
Helyszin: Magyarbánhegyes
Megjelent: 2016 Február 3. ( Szerda ) 12:01
Módosítva: 2016 Február 3. ( Szerda ) 13:43
Esemény fotói...

Évzáró taggyűlés Magyarbánhegyesen

A Magyarbánhegyesi Polgárőr Egyesület 2016.január 30.-án tartotta szokásos évzáró összejövetelét.

A rendezvényen részt vett Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság mb. vezetője, Szőke János r. százados Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Kmb. alosztályvezető, Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke, Kovács Péter Mezőkovácsházi Polgárőrség elnöke,járási koordinátor, Páger Károly önkormányzati képviselő.

Rátódi István elnök nyitóbeszédében Köszöntötte a megjelenteket, beszámolt a polgárőrség 2015. éves tevékenységéről.


Gyarmati Sándor Megyei elnök köszöntötte a megjelenteket, megköszönte a polgárőrök önzetlen munkavégzését. A 2015. évi tevékenység alapján nagyon jónak ítélte a Polgárőr Egyesület munkáját. Elismerését fejezte ki a példaértékű,színvonalas beszámolóhoz, mely követendő példa lehet a többi egyesületnek. Kötetlen beszélgetés keretében osztotta meg gondolatait, beszélt a Polgárőrség előtt álló feladatokról.

Ezt követően Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság mb. vezetője köszönte meg a nagyszámú közös szolgálatokat, és a számukra végzett kimagasló segítséget.

Páger Károly önkormányzati képviselő megköszönte a polgárőrök munkáját, melyet a település biztonsága érdekében végeztek. Biztosította az egyesület tagjait, hogy ebben az évben is számíthatnak az önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatására.

Jutalmak átadása következett :

A " Polgárőr Érdemkereszt" bronz fokozata kitüntetésben részesítette dr. Túrós András az OPSZ elnöke :

Budai Ernő Zsolt és Zsolnai László

polgárőröket, a polgárőrmozgalomban végzett eredményes tevékenységért.

Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmet és Oklevelet vehetett át a jó együttműködésért, a település polgármesterasszonya Sódarné Varga Gyöngyi, valamint Pozsárné Nagy Ilona pályázatíró és Papp Sándorné könyvelő. A kitüntetéseket Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke adta át.

Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság mb. vezetője elismerő Oklevelet adott át : Bacsa Katalin, Fülöp István, Lenti Péter és Lukács Attila polgárőröknek.

A helyi Polgárőr Egyesület Oklevelét és jutalmát öten vehették át: Tóth Gyöngyi, Nagy János, Lőrincz István, Budai Zsolt és Kovács Zsigmond polgárőrök.

Az évzáró összejövetel a finom vacsora elfogyasztásával ért végett.

Tételek: 1 - 20 / 41 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!