„Lásd meg bennem a csodát!” játszóház


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Petőfi utcai alsó tagozatán február 6-án nagy sikerű játszóházat rendeztünk „Lásd meg bennem a csodát!” címmel, a Rákóczi és a Petőfi utcai alsó tagozaton tanító valamennyi pedagógus részvételével.

Iskolánk Akkreditált Kiváló Tehetségpontként lehetőséget nyújt arra az ide járó gyermekek számára, hogy érdeklődési körüknek megfelelően kibontakoztathassák a bennük rejlő képességeket.

Ezen az alkalmon a szép számmal megjelent leendő elsősök sok-sok, mesékhez kapcsolódó próbatétel során betekintést nyerhettek azokba a tehetségműhelyekbe, melyek iskolánkban szeptember óta működnek: kalandozhattak a zene birodalmában, a színek világában, nyelvi játékokkal találkozhattak, kipróbálhatták számolási ügyességüket és kedvükre mozoghattak.

Az itt töltött idő alatt vendégeink megismerkedhettek a jövő tanévben első osztályt indító tanító nénikkel, sőt kézműveskedhettek is, Jimmy bohóc pedig sok mosolyt csalt a gyermekek és szüleik arcára.

A délelőtt végén jutalmaztuk továbbá a "Hogyan készülök az iskolába?" című rajzpályázat alkotóit.

Aki szeretne további betekintést nyerni iskolánk mindennapjaiba, szeretettel várjuk nyílt napunkra február 16-án!

Fotók: Pusztai Gábor Máté

Az alsó tagozat munkaközössége

Tételek: 1 - 20 / 69 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!