Octavia modellek most óriási kedvezménnyel!


Az exkluzív dizájn és a komfort találkozása. Példátlanul tágas hely - minden és mindenki számára. Egy Octavia modellben ülve Simply Clever megoldások, vezetői segédrendszerek és egy hatalmas csomagtér teszik könnyebbé életét.

Az első a család! Ezt mi is pontosan tudjuk, ezért igyekeztünk a ŠKODA Octavia miden jellemzőjét úgy alakítani, hogy egyszerre legyen képes kiszolgálni a szülők és a gyerekek igényeit, legyen szó akár a reggeli iskolába rohanásról, vagy a nyári kirándulásról. A gazdaságos motorokkal és az alaphelyzetben 590 literes csomagtérrel az Octavia nektek lett tervezve.

Így forr össze a szenvedély, a lóerő és a tágas tér iránti vágy. AzOctavia RS sportos külsejét nem hazudtolja meg: 184 lóerős TDI vagy 220 és 230 lóerős TSI motorjával villámgyorsan lopja be magát azok szívébe, akik nem csak megérkezni szeretnének a célállomásra, hanem az odafelé vezető út minden kanyarját kiélvezni.

Összkerékmeghajtás és emelt hasmagasság azoknak, akik szeretik maguk mögött hagyni a városi beton kiszámíthatóságát. Az Octavia Combi Scout masszív megjelenésével bármilyen vad környezetbe beleillik, még azokba is, amelyeket csak az off-road üzemmód bekapcsolásával tudunk megközelíteni.

A Laurin&Klement a márka origója, a kiindulási pont a múltból, és a jövő felé kacsintgató jelen legjava. Az egyedi tervezésű elemek, a prémium kategóriás anyagok és a fejlett technológia együttese garantálja a kivételes kényelmet és az exkluzivitás érzését. Ez a változat csak nagyteljesítményű motorral rendelhető: 1.8 TSI/180 LE vagy 2.0 CR TDI/184 LE.

AutoMobil Körös Kft.

5600 Békéscsaba

Szarvasi út 74.

Telefon: 06-66/529-100

Telefax: 06-66/540-650

E-Mail: autokoros@autokoros.hu

Internet: www.autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!