Különdíj az országos rendészeti csapatversenyen!


2016.április 14-16 között a Tisza középiskolai rendészeti csapata a 12. Országos Rendészeti Csapatversenyen vett részt Budapesten.

58 középiskolás csapat jelentkezett a versenyre, akiket az Ady-ligeti Rendőr Szakközépiskola fogadott a 3 napos verseny alkalmával.

Csütörtök délelőtt elfoglaltuk a szállásunkat, regisztrációnkat érvényesítettük, majd a délután folyamán kezdetét vette a 90 perces elméleti teszt, ahol 4 feladatlapot kellett kitöltenünk (belügyi ismeretek, KRESZ, Angol idegen nyelvű ismeretek, informatikai ismeretek). A tesztek megírása jól sikerült, nekünk sikerült a legjobban a KRESZ, amiért különdíjat kaptunk.

A teszt megírása után vacsora következett, majd az este folyamán Stand up comedy fogadott minket. A szórakoztató program ellenére már korán lepihentünk, mert a pénteki napon várt a legnehezebb feladat, a fizikai felmérő. Délelőtt a lövészet, a katasztrófavédelmi gyakorlat és az akadálypálya megpróbáltatásai követték egymást, majd egy kiadós ebéd és pihenés után következett a fizikai felmérő: 2000m, fekvőtámasz, felülés, hajlított karú függés, helyből távolugrás. Mindenki a tőle telhető maximumot hozta ki magából, és ennek tudatában jóleső érzéssel zártuk a napot.

Szombat délelőtt a reggeli után ünnepélyes díjátadó vette kezdetét, ahol megkaptuk a különdíjunkat. Sajnos dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de így is nagyon élveztünk ezt a három napot, és ezek után ketten is elköteleztük magunkat, hogy itt fogjuk folytatni tanulmányainkat. (Papp Károly, Szabó Tamás)

Köszönjük a lehetőséget és a versenyzést segítő felkészítést.

Csapattagok:

Kecskeméti Gábor

Keresztesi Kristóf

Papp Károly

Szabó Tamás

Felkészítő tanárok:

Minya János, Kádas László, Zsankó László, Rácz András

Szabó Tamás

11. M osztályos tanuló


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!