Győzelemmel zárták a bajnokságot juniorjaink is


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Az utolsó fordulóban juniorjaink is hazai környezetben léptek pályára. Jobban kezdte a mérkőzést, a vendég Lajosmizse csapata, a 3. percben 1-3-ra vezettek.

Azonban nem kellett félteni a békésieket is, hamar megtalálták magukat a pályán, az összeállt védekezésből sorra kezdték a gyors támadásokat, amikből könnyű gólokat sikerült találni. Így a 17. percben már 14-6-re vezettek a békési fiúk. A folytatásban hasonlóan alakult a játék menete, a félidő végére 24-11-es eredményt állított be csapatunk. Papp Bálint lehetőséget biztosított minden játékosának a második félidőben, amit a játékosai gólokká értékesítettek. Végül szép játékkal 45-23-ra nyerte meg a szezon utolsó mérkőzését a Békés junior csapata.

Békés-Drén KC - CYEB Lajosmizse KC 45 - 23 (24-11)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Futó N. 1, Gál A. 2, Dénes Á. 6, Ötvös T. 4, Kecskés B. 2, Kiss S. 2, Vass E. 3, Baranyai M. 1, Magyar B. 6, Csányi D. 2, Kiss R. 7, Juhász Á. 7, Mándy T. 1.

Mizse legjobb dobói: Gazsik A. 11, Homoki Á. 6

Papp Bálint (edző): - Szépen sikerült zárni az évet. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és az egész éves munkához, hiszen nagyon sokat dolgoztunk ebben a szezonban is.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!