Dobozi Polgárőr Egyesület megtartotta Közgyűlését


Fotók az eseményről...

Dobozi Polgárőr Egyesület megtartotta Közgyűlését.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Kövesi Mihály Doboz Község polgármester, Aratóné Vágner Margit Doboz Község alpolgármester, Wéber Csaba r. alezredes Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője, Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője, Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke, Tomán Zoltán BMPSZ járási koordinátora valamint az egyesület tagjai.

Szabó János elnök köszöntő szavai után, Baukó Pál gazdasági elnökhelyettes ismertette a Dobozi polgárőrség 2015. éviben végzett tevékenységét és az ez évi várható feladatokat. A gazdasági,- és a felügyelőbizottsági beszámolók után a hozzászólások következtek:

Kövesi Mihály polgármester emelkedett szólásra. Elismeréssel szólt a polgárőrökről, megköszönte az önzetlen munkájukat és biztosította őket, hogy az eddigiekhez hasonlóan, számíthatnak az Önkormányzat anyagi és egyéb támogatására.

Ezt követően Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke osztotta meg gondolatait. Ismertette az elkövetkezendő feladatokat, hozzászólásában megköszönte a polgárőrök 2015 évi munkáját. A beszámolók alapján nagyon jól dolgozik és fejlődik az egyesület. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője, tolmácsolta dr. Bede Sándor r. ezredes Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét és köszönő szavait a nagyszámú közös szolgálatokért , melyet a Doboz-i polgárőrök végeztek 2015.évben

Szabó Jánosné polgárőrnek " … a közbiztonság megszilárdítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért …" dr. Bede Sándor r. ezredes rendőrkapitány, Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője Emléklapot adományozott, melyet Wéber Csaba r. alezredes Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője és Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője adott át.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke négy polgárőrnek ( Balog István, Balog János, Horváth István Szabó János II.) a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének Emlékérmét és Oklevelet adott át.

A beszámolókat és a 2016.évi tervezeteket egyhangú szavazással elfogadta a Közgyűlés.

A közgyűlést követően kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 55 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!