Hét Krajcár EXTRA


Izsó Gábor polgármester kezdeményezésére Békés városban 2011. január hó 8. napján vette kezdetét a Hét krajcár gyermekétkeztetési program, amely során - a nyári szünet kivételével- minden szombaton 150 gyermek jut meleg ételhez.

A programot több mint 100 magánszemély és vállalkozó, illetve 20 helyi szervezet segíti munkájával és adományával. A napokban Nagyné Hidvégi Mária, a Hétkrajcár Egyesület elnöke és Izsó Gábor polgármester 1-1 hamburgerrel kedveskedtek azoknak a gyermekeknek, akik a 2015/2016-os tanév során részt vettek a programban, és minden alkalommal eljöttek az ebédért, amikor ebédjegyet biztosítottak a részükre. A Hét krajcár EXTRA helyszínét a békési Dübögő Étterem biztosította.

A program szervezői fontosnak tartják azt a felelősségteljes magatartást, amit a gyermekek a folyamatos igénybevétellel tanúsítottak. A Hét krajcár gyermekétkeztetési programnak akkor van értelme, ha a célközönség a segítséget elfogadja, és tesz annak érdekében, hogy ahhoz hozzájusson, tehát elmegy az ebédért az ebédosztás helyszínére.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!