Jön az első hazai!


Megjelent: 2016 Szeptember 22. ( Csütörtök ) 17:25
Módosítva: 2016 Szeptember 22. ( Csütörtök ) 20:44
Elindult a NBI/B-s 2016/17-es bajnoki szezon a békési férfi kosárlabdásoknál. Vasárnap Békésen fogadják a Nagykőrösi Sólymokat!

Megváltozott névvel – Calle Pubfood-lép pályára az első hazai mérkőzésen a férfi kosárlabda csapatunk. Vasárnap a sportcsarnokba várjuk a szurkolókat, ahol a mérkőzésen kívül is meglepetéssel készülünk.

Elsőként Pusztai Gábor Máténak, a fotósunknak szeretnénk köszönetet mondani. Az első fényképalbumunk tőle még NBII-es korunkban készült. Azóta ezernyi fotó született a férfi kosárlabda mérkőzéseken. A sok közösen átélt mérkőzés és utazás emlékét megidézve szeretnénk megtapsolni az idei első hazai mérkőzésen ezt a fiatal fotóst, aki a BSzSK/Calle Pubfood nagy családjának tagja. Emellett szeretnénk felhívni a figyelmet arra a kiállításra, amelyiken az ő kategória nyertes sportfotója is látható. A CEWE 2015-ös nemzetközi fotópályázaton érte el ezt a sikert, amire mi is nagyon büszkék vagyunk! A kiállítás 50 képe megtekinthető Békésen a Galériában. A megnyitón Koma Dániel is gratulált Gabinak. Most mi jövünk!

A Calle Pubfood- Nagykőrösi Sólymok mérkőzés félidejében egy újabb tehetséges tornászt ismerhetnek meg. Fábián Lara 4. osztályos a DR. Hepp Ferenc Iskolában. Fitnessz bemutatójáról tudni kell, hogy a gyakorlat során a versenyző erő elemeket, akrobatikus elemeket, hajlékonysági valamint gimnasztikus ugrásokat mutat be, koreográfiával összekötve. Lara a Békéscsabai Lauri Promotion Fitness szakosztályának versenyzője. eredménye: MLTSZ magyar bajnokság 2.hely Karate sportágban: Euróba bajnok 2.hely. A vasárnap látható SIBIU A gyakorlatokat készítette és betanította: Beraczka Krisztina, aki a Szegedi Kis István Református Gimnázium testnevelő tanára.

A csarnokban megvásárolható lesz a szezon hazai mérkőzéseire szóló bérlet, ami 3000 Ft.

Természetesen a hangsúly a Gladiátorok meccsén lesz, így várunk minden kosárlabdát szerető szurkolót a vasárnap délután 16 órakor kezdődő mérkőzésre!

Hajrá Békés! Hajrá Gladiátorok!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!