Életrevalók klubja Békésen!


Helyszin: Szarvasi u. 2.
Új nevet kapott a nemrégiben indított Daganatos betegek klubja, amelyet a Szent Lázár Alapítvány indított a közelmúltban. A Tágas tér Egyesület épületében a Szarvasi u. 2. sz. alatt kerülnek megrendezésre a klubfoglalkozások.

A szervezők szeretnék kibővíteni a klubtagok érdeklődési körét, most már nem csak a daganatos megbetegedésben szenvedőket és hozzátartozóikat várják, hanem bármilyen más betegség, akár testi akár lelki problémával küzdőket is, akiknek nehézséget okoz betegségük feldolgozása és az azzal való küzdelem, vagy csak szeretne új ismeretségeket kötni és beszélgetni . A klub ingyenes, "önműködő" azaz, semmilyen kötelezettséggel nem jár, a klubfoglalkozásokat a tagok igényei szerint alakítjuk. Felvilágosítás, gyógyulási módok, tapasztalatcsere, lelki segítség, szakmai tanácsadás, akár személyre szabottan is...

A klub állandó pártfogója, Dr. H. Kovács Eszter szakmai támogatása mellett, a későbbiek folyamán szakorvosok, tanácsadók részvételével havonta találkoznak a tagok. Ha Ön vagy hozzátartozója valamilyen módon érintett bármilyen betegséggel kapcsolatban, és szeretne egy bátor összetartó közösséghez tartozni, várjuk szeretettel a következő klubfoglalkozásra, amelyre 2016.10.24.-én hétfőn 14 óra 30 perckor kerül sor. Bővebb információ munkaidőben 643-588, 20/229-6290-as telefonszámokon.

Intézményvezető: Kovács Ildikó

Kapcsolattartók: Palotásné Balog Erzsébet, Molnárné Kiss Tímea, Balázs Beatrix terápiás segítők

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!